Hvilke bånd er modstandsdygtige over for temperaturer?

Hvilke typer tape er velegnede til brug i højtemperaturscenarier? Lad os tage et kig sammen.

I maskeringstape-serien er der High-temperatur Resistance Masking Tape og Silikone Masking Tape. De er både nemme at rive i stykker og uden rester.

Maskeringstape til høj temperatur anvendes i vid udstrækning inden for almindelig dekoration, møbelmaling, bilmaling, legetøjsmaling og konstruktionssøm. Tilgængelige temperaturniveauer: 80/120/150 ℃ (176/248/302 ℉). Forskellige underlag opfylder forskellige behov, og vi leverer skræddersyede tjenester.

P1

Silikone maskeringstape er velegnet til temperaturer op til 150 ℃ (302 ℉). Udbredt i maling af PU/PVC indlægssåler, maling af printkort og brug af elektronisk industri. Anvendes også til beskyttelse af metal-, plast- og glasoverflader mod ridser.

P2

I bilindustrien, IXPE skumtapemed høj temperatur modstand, varmeisolering og lydisolering bruges til at klæbe og fastgøre bilkomponenter, skilte og navneskilte.

Det kan også bruges i byggeri, klimaanlæg, emballage, boligindretning og daglige fornødenheder.

P3

Grøn PET beskyttelsestape kan modstå høje temperaturer på 200 ℃ (392 ℉). Den har elektrisk isolering, strålingsmodstand og ingen restegenskaber. Velegnet til højtemperatursprøjtning i husholdningsapparater, maskiner, elektronik og andre industrier, såsom afskærmning, beskyttelse, indbinding, fiksering og isolering.

Polyimid tape har højere temperaturmodstand, op til 260 ℃ (500 ℉). Det har også egenskaber som lavtemperaturmodstand, syre- og alkalimodstand, elektrisk isolering (niveau H). Udbredt i industrier som elektronik og halvledere.

P4

Velkommen tilkontakt os ! Følg os for flere nyheder.


Indlægstid: maj-09-2023